Şimdi Yaraları Sarma Zamanı Kampanyası

Tarih     :23.02.2016

Sayı       :2410

İlgi: TOBB’nin 11.02.2016 tarih ve 531/2993 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Diyanet İşleri Başkanlığı, terör saldırılarında yaşamını yitiren şehitlerimizin yakınları, Güneydoğu'daki terör mağduru vatandaşlarımız ve Bayırbucak Türkmenleri için "Şimdi Yaraları Sarma Zamanı" kampanyası başlattığı bildirilmiştir.

Vatanımızın güvenliğini canları pahasına sağlayan aziz şehitlerimizin yakınlarına destek olmak, Güneydoğuda terör mağduru olan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak ve son zamanlarda Suriye'den gelen bütün kardeşlerimizle birlikte ülkemize sığınmak zorunda kalan Bayırbucak Türkmenlerine yardımcı olmak amacıyla başlatılan bu kampanya hakkında detaylı bilgi ve bağış yöntemleri https://bagis.diyanetvakfi.org.tr/simdi-yaralari-sarma-zamani adresinde mevcuttur.

Bilgilerinize sunarız.