Çorlu TSO 12. Meslek Komitesi´nden Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe´ye Ziyaret

26 Şubat 2016

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 12. Meslek Komite Başkanı Kazım Çelebi, Çorlu TSO Yönetim Kurulu ve 12. Meslek Komite Üyesi Cevat Sevim, 12. Meslek Komite Üyeleri; Mustafa Filiz ve Taner Obuz, 26 Şubat 2016 Cuma günü Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe'yi ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette"S" plakalar hakkında sorunları dile getiren 12. Meslek Komite Üyeleri, sektördeki üyelerin dilek ve şikayetlerini Aykut Efe'ye ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, "Sorunlarınız hakkında çözüm önerilerini gerekli birimlerimize ileteceğim. Emniyet Müdürlüğümüz olarak Çorlu TSO ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.