Çorlu TSO´da “6661 Sayılı Kanunla Getirilen İşverenlere Verilecek Asgari Ücret Desteğine İlişkin Soru ve Cevaplar” ve “İşkur Teşvikleri–İş Başı Eğitim Programı” Semineri Gerçekleşti

29 Şubat 2016

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile  PERYÖN Trakya Şubesi işbirliğiyle düzenlenen “6661 Sayılı Kanunla Getirilen İşverenlere Verilecek Asgari Ücret Desteğine İlişkin Soru ve Cevaplar” ve “İşkur Teşvikleri–İş Başı Eğitim Programı” 29 Şubat 2016 Pazartesi günü gerçekleşti.

Çorlu TSO Üyeleri ve firma yetkililerinin yoğun ilgi gösterdiği programa İŞKUR Çorlu Şube Müdürü Ahmet Durmuş, PERYÖN Trakya Şubesi Başkanı Murat Bülent Özkan, Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen, Tekirdağ SGK İl Müdür Yrd.Üzeyir Yitik ve Tekirdağ SGK Merkez Müd.Yrd.Gülten Bulut, katılımda bulundu.

Toplantıda katılımcılara; 6661 sayılı kanunla getirilen işverenlere verilecek asgari ücret desteğine ilişkin bilgiler verildi.

Soru - cevap şeklinde devam eden toplantıda; İŞKUR Teşvikleri ve İşbaşı Eğitim Programlarından da bahsedildi.