Çorlu TSO´da "Kurum Kültürü ve İş Etiği” Eğitimi Gerçekleşti

1 Mart 2016
Çorlu TSO´da "Kurum Kültürü ve İş Etiği” Eğitimi Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) düzenlediği eğitimler kapsamında 1 Mart 2016 Salı günü "Kurum Kültürü ve İş Etiği Eğitimi" gerçekleşti.

Eğitmen Zeki Yüksekbilgili'nin sunumlarıyla Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşen eğitimle ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Eğitimde, Kültür ve kurum, Kültürün özellikleri, Kurum içi iletişim, İş etiği, Etik değerlere sahip organizasyon kültürleri, Kurum kültürünü verimlilik aracı olarak kullanmak, Çalışanlar kültürü nasıl benimser, Kurum kültürü oluştururken göz önünde bulundurulması gerekenler, Kültürü oluşturan prensip ve faaliyetler konuları hakkında katılımcılara bilgiler verilmiştir. Gerçekleşecek eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir" dedi.

Eğitim, katılımcılara "Katılım Sertifikası" verilmesinin ardından sona erdi.