Trakya Savunma Havacılık ve Uzay Sistemleri Yan Sanayi Yerleştirme Zirvesi

3 Mart 2016

Tarih     :03.03.2016

Sayı       :2782

17-18 Mart 2016 Tarihinde, Türk savunma havacılık ve uzay sanayinin yerlileşme ve millileşme sürecine, Trakya Bölgesi olarak katkı sağlayabilmek amacı ile, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binasında düzenlenecek olan “Trakya Savunma, Havacılık ve Uzay Sistemleri Yan Sanayi Yerleştirme Zirvesi” programına ve firmalarımızın ürünlerini sergilediği sergiye katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.

Türk Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayinin üretim, mühendislik, tasarım ve Ar-Ge alanlarında çağın ve teknolojinin gereklerine uygun küresel entegrasyon çalışmalarını desteklemek, uluslar arası pazarlarda rekabet edebilir seviyede ileri teknoloji ve yüksek kaliteye dayalı orijinal tasarım ve üretim yapabilen işletmelerin kurulmasını ve sayılarının artırılmasını sağlamak öncelikli hedefimizdir.

Bu hedef doğrultusunda, NKUTEK / EURASIATECHNOPARK ve TUDEP ile T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Tekirdağ Valiliği, SSM, Namık Kemal Üniversitesi, TRAKYAKA, Odamız, Tekirdağ TSO, Çerkezköy TSO, SAHAİSTANBUL, KOSGEB, SASAD ve SSI (Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği) ile birlikte gerçekleştirilecek işbirliklerini, sektör firmalarına altyapı hazırlamak sureti ile desteklemek, Ar-Ge alanında yeni projelerin üretilmesine katkı sağlamak, sektörün gelişmesine katkıda bulunmak üzere böyle bir organizasyon hayata geçirildi.

Tanıtım dosyası ve davetiyesi tarafınıza ekte sunulan organizasyonun hedeflerine ulaşması, nitelikli sonuçlara ve işbirliklerine kapı açması için sizleri de ağırlamaktan onur duyarız.

Bilgilerinize sunarız.