Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni´ne Katıldı

7 Mart 2016

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı, 27. Vergi Haftası dolayısıyla en fazla vergi ödeyen mükellefleri plaketle ödüllendirdi. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Konferans Salonu’nda 07 Mart 2016 Pazartesi günü düzenlenen ödül törenine Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu katılımda bulundu.

Törene Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜnay, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner ile oda - borsa temsilcileri katılımda bulundu.

Törende konuşan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, bir ülkenin varlığını sürdürebilmesi için, devlet olma vasfının ortaya çıkabilmesi için en temel konulardan birisinin vergi toplamak olduğunu belirtti.

Salihoğlu, Verginin, ülkenin kalkınması ve hizmet kalitesinin artması için önemli bir unsur olduğunu ifade eden Salihoğlu, "Türkiye'de iş adamlarının ülkenin en önemli bel kemiği olan unsurlardır. Onların verdiği vergilerle yatırımlar gerçekleşiyor. Vergi veren herkes bu ülkenin baş tacıdır" dedi.

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner de, kamu harcamalarının en önemli finansman kaynağının ödenen vergiler olduğunu bildirdi.
HABER GÖRSELLERİ