Çorlu TSO Tarafından Gerçekleştirilecek Olan "Üniversiteler-İş Dünyası" "İşçi Sağlığı ve İş Güvenliğini Tartışıyor" Sempozyumu İstişare Toplantısı Gerçekleşti

7 Ocak 2014
Çorlu TSO Tarafından Gerçekleştirilecek Olan

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın almış olduğu karar doğrultusunda; 01-02 Mart 2014 tarihleri arasında  yapılması planlanan "Üniversiteler-İş Dünyası", "İşçi Sağlığı ve İş Güvenliğini Tartışıyor" sempozyumunun  daha verimli değerlendirilmesi için neler yapılacağına yönelik 06 Ocak 2014 Pazartesi günü  Çorlu TSO Meclis Salonu'nda  bir istişare toplantısı gerçekleşti.

İstişare toplantısına;  Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu ve   Odamız 14. Meslek Komite Üyeleri katılımda bulundular.

İstişare toplantısında, yapılacak sempozyuma çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, iş dünyası ile sanayicilerin katılım göstermesinin hedeflendiği belirtilerek;  Üniversite ile İş Dünyasının, İşci Sağlığı ve İş Güvenliği konusunda ne aşamada olduğu, bu hususların nasıl geliştirilebileceği ve verimliliğinin  nasıl artırılabileceği konuları tartışıldı.