İstiklal Marşı´nın Kabul Yıldönümü Kutlandı

15 Mart 2016
İstiklal Marşı´nın Kabul Yıldönümü Kutlandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni'ne iştirak etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programında çeşitli yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu Komutanlığı Merkez Komutanı Piy.Alb. Eyüp Polat, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Çorlu Cumhuriyet Savcısı Erdem Atmaca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü tarafından takdim edilirken; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.

Daha sonra değişik meslek gruplarına ait personel tarafından İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden kutlama programı, "Bir Dava Adamı Mehmet Akif" konulu dramatizasyonun sahnelenmesiyle son buldu.