Çorlu TSO´da Düzenlenen "KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" Sona Erdi

17 Mart 2016
Çorlu TSO´da Düzenlenen					"KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" Sona Erdi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Çorlu Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Hizmet Merkezi Müdürlüğü (İŞKUR) işbirliğiyle düzenlenen; "KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" 17 Mart 2016 Perşembe günü sona erdi.

Eğitmen Mesut Dönmez'in sunumlarıyla 07.03.2016 - 17.03.2016 tarihleri arasında 9 gün (70) saat süren eğitimde; Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması konuları katılımcılara aktarıldı.

Eğitimle ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Girişimci, ekonomik kaynakların düşük katma değer yaratan üretim alanlarından yüksek katma değer yaratan alanlara aktarılmasında rol oynayan temel unsurlardan birisidir. Girişimcilik ekonomik büyüme ve kalkınmanın motorudur. Yenilik ve yaratıcılığın kaynağıdır. Eğitimi başarıyla tamamlayan girişimci adaylarını tebrik ediyorum" dedi.