24 Mart 2016
Çorlu TSO 2016 Yılı Meslek Komiteleri 1. Bileşik Toplantısı Gerçekleşti

TOBB 5174 sayılı Kanun kapsamında Odaların asli görevi olan Madde 4: "Odalar; Üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, mensuplarının birbirleri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak" hususları çerçevesinde; Odamız 2016 Yılı Meslek Komiteleri 1. Bileşik Toplantısı 24 Mart 2016 Perşembe günü gerçekleşti.

MESLEK KOMİTELERİMİZ BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ VE KIYMETLİDİR

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün;"Meslek komitelerimiz, oda - üye kaynaşmasında en önemli görevi üstlenen, vazgeçilmez organlarımızdır. Bu sebeple meslek komitelerimiz bizler için çok değerli ve kıymetlidir. Her komitenin üyelerini birbirleri ile tanıştırmak ve kaynaşmalarını sağlamak, sorunlarımızı dile getirerek, ortak noktaları tespit etmek ve komitelerin yaptırım güçlerine inanarak bu sorunların çözümü için gerekli çalışmaları  yapmak temel hedeflerimiz arasındadır" dedi.

Meslek komiteleri olmadan üyelerimizin ve dolayısıyla sektörlerin taleplerini bilmemiz mümkün değildir diyen Sülün: "Sizlerin sorunlarını öğrenip bunları çözmemiz için gerekli olan en iyi yol meslek komitelerinin aktif olarak çalışmasıdır. Komitelerimizin mesleki ya da şehrimizin sosyo ekonomik sorunlarına karşı olan duyarlılığı, etkin ve örnek çalışmaları bizleri mutlu etmektedir. Odamıza ve bölgemize yarattığınız katma-değer için sizlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.
HABER GÖRSELLERİ