Çorlu TSO´da “Satış Teknikleri Eğitimi" Gerçekleşti

5 Nisan 2016
Çorlu TSO´da “Satış Teknikleri Eğitimi" Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından düzenlenen eğitimler kapsamında 05 Nisan 2016 Salı günü Satış Teknikleri Eğitimi" gerçekleşti.

Eğitmen Zeki Yüksekbilgili'nin sunumlarıyla Çorlu TSO Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitim hakkında açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Satış Nedir? Alıcıda olması gerekenler, Satıcıda olması gerekenler, Gülümsemek, Farklı bakış açısı, Etkili iletişim, Satışın sanatsal yanı, Satışın bilimsel yanı, Hazırlık, ilk intiba, Güven, İhtiyaç analizi, Faydaların sunumu, İtirazlar, Satış kapama, Karlı müşteri geliştirme konularında bilgilerin verildiği eğitimin sonunda katılımcılarımıza 'Katılım Sertifikası' takdim edilmiştir" dedi.