Çorlu TSO´da "KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı" Semineri Gerçekleşti

6 Nisan 2016

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile KOSGEB Tekirdağ Müdürlüğü işbirliğinde 5 Nisan 2016 Salı günü "KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı" seminer programı gerçekleşti.

KOBİ Uzman Yrd. Şule Alkış'ın sunumlarıyla Çorlu TSO Meclis Salonu'nda gerçekleşen seminer hakkında açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı uygulama esasları, yararlanma koşulları ile Çağrı başlıklarından '1. Orta-Yüksek ve Yüksek Teknoloji KOBİ’lerinde Kapasite Geliştirme' konusunda hedef sektörler, koşulları, uygun proje konuları, süresi, üst limitleri, desteklenecek proje giderleri ve proje hazırlanması sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında katılımcılara bilgiler aktarılmıştır" dedi.