Çorlu TSO´dan Sanayici Üyelerine Ziyaret

20 Aralık 2013
Çorlu TSO'dan Sanayici Üyelerine Ziyaret
             Ecesoy Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Cahit Ecesoy Ziyaretinden

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim ve Hüseyin Ersoy 20 Aralık 2013 Cuma günü  Odamız Üyesi Erkan Zirai Aletler Tarım Makineleri Motorlu Araçlar San. ve Tic. Ltd. Şti Yetkilileri; İzzet Volkan, Altan Volkan ve İrfan Volkan, Ecesoy Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi; Cahit Ecesoy, Disa Otomotiv Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi; Adnan Kuru ve Genel Koordinatör Hamdi Arabacı, Can Tekstil Entegre Tesisleri ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yetkilisi; Erdim Noyan,   Holding A.Ş. Yetkilisi; Fatih Salbars'a ziyarette bulundular.

Bir ülkenin ekonomik refahının; o ülkenin üreten kesimiyle belirlenebileceğinin altını çizen Çorlu TSO Yöneticileri; Bu tür ziyaretlerle bölgemizdeki sanayici ve  ticaret erbabımızın sorunlarını dinlemeye ve bu sorunlara çözümler üretmeye çalışacağız dediler.

Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaretlerde; bölgemizin ticari ve ekonomik hayatı hakkında sanayicilerle görüş alışverişinde bulunan Çorlu TSO Yöneticileri; sanayici üyelerini yerinde bire bir görerek sektörel bazda bilgiler edindiler.

Can Tekstil Entegre Tesisleri ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yetkilisi; Erdim Noyan Ziyaretinden

Erkan Zirai Aletler Tarım Makineleri Motorlu Araçlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi İzzet Volkan,

Altan Volkan ve İrfan Volkan Ziyaretinden

Disa Otomotiv Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. Yetkilisi Adnan Kuru ve  Genel Koordinatör Hamdi Arabacı Ziyaretinden