İSO Enerji Verimliliği Ödülleri hk.

15 Nisan 2016

Tarih     :15/04/2016

Sayı       : 4676

İlgi: İstanbul Sanayi Odası’nın 12.04.2016 tarihli ve 03704 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 1995 yılından beri düzenlenen ve 2016’da özel bir törenle sahiplerini bulacak 15. Çevre Ödülleri, bu yıl sadece “Enerji Verimliliği Ödülleri” olarak verileceği belirtilmiştir.

İstanbul Sanayi Odası üyeliki şartı aranmaksızın sanayi vasfı taşıyan firmaların katılabileceği ödüller kapsamında 2013, 2014 ve 2015 yıllarında başlamış, sürdürülmekte olan veya üretim ve uygulaması gerçekleştirilmiş “Enerji Verimli Ürün” ve “Enerji Verimliliği Uygulamaları” kategorilerinde KOBÍ ve Büyük Ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verilecektir.

Yalnız sanayimizin değil toplumun tüm kesimlerinin enerjiyi verimli kullanması gerektiğinden bu yıl, İSO Enerji Verimliliği Ödülleri’ne firmalarımızın yanı sıra Akademisyenler enerji verimliliğine yönelik akademik çalışmaları, Odalarımız da dâhil tüm kurum ve kuruluşlar (kamu kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, birlikler, odalar, üniversiteler, okullar, teknoloji geliştirme bölgelerinde yer alan firmalar) da enerji verimliliği alanında hayata geçmiş proje ve uygulamaları ile "Özel Kategoriler” kapsamında başvuruda bulunabilecektir. Ödüllerin taşıdığı misyona uygun olarak başvurular bu yıl çıktı olarak değil, elektronik ortamda özel olarak hazırlanmış yazılım üzerinden alınacaktır.

Son başvuru tarihi 29 Nisan 2016 olan ödüllere ilişkin detaylı bilgiyi de içeren başvuruya ait web adresi http://enerjiodul.iso.org.tr/ dir. Detaylı bilgi için aşağıda irtibat bilgileri yer alan Çevre ve Enerji Şubesiyle irtibata geçilebilmektedir.

Ödül Başvurusu ile ilgili sorularınız için: İSO Çevre ve Enerji Şubesi: 0212 252 29 00/ 151&152&153&157 [email protected]

Bilgilerinize sunarız.