Çorlu TSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

19 Aralık 2013
Çorlu TSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor
  Yıkamacı Atilla Yetkilisi Atilla Gülen Ziyaretinden
    Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ersoy 19 Aralık 2013 Perşembe günü  Odamız Üyesi Yıkamacı Atilla Yetkilisi Atilla Gülen, Serbestler Ofis Mobilyaları Yetkilisi Erol Serbest, Kaan Elektronik ve Dayanıklı Tüketim Malları Paz. Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Murat İşgüder, Stüdyo Cem Yetkilisi İsmail Akar, Öner Gıda Tekstil Plastik ve Ambalaj Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Nedim Öner, Bir-Tat Et ve Gıda Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Bülent İpekoğlu, Bih-Ser Tarım Makinaları İnş. ve Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Sebahattin Çelik ve Villa Park Emlak Yetkilisi Rıdvan Meriç'e ziyarette bulundular. Ziyarette sektörel sorunlar ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Serbestler Ofis Mobilyaları Yetkilisi Erol Serbest Ziyaretinden

Kaan Elektronik ve Dayanıklı Tüketim Malları Paz. Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Murat İşgüder Ziyaretinden

Stüdyo Cem Yetkilisi İsmail Akar Ziyaretinden

Öner Gıda Tekstil Plastik ve Ambalaj Tic. Ltd. Şti Yetkilisi Nedim Öner Ziyaretinden