Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel 26. Vergi Haftası Sebebiyle Çorlu TSO´yu Ziyaret Etti

24 Şubat 2015

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Grup Müdürü Mustafa Çelik, Grup Müdür Vekili Şenol Gelen, Mük. Hiz. Usül Müdür Vekili Celil Fidan, Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy, İnsan Kaynakları Müdürü Sibel Karaali ve Strateji Müdürü Nuray Asan, 26. Vergi Haftası Sebebiyle 24 Şubat 2014 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ( Çorlu TSO) ziyaret ettiler.

Ziyarette; Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim, hazır bulundular.