Çorlu TSO 6. Meslek Komitesi´nden Grup Üyeleri´ne Ziyaret

18 Aralık 2013
Çorlu TSO 6. Meslek Komitesi'nden Grup Üyeleri'ne Ziyaret
Zeki Gayrimenkul Yetkilisi Zeki Uzun Ziyaretinden
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün,6. Meslek Komitesi Başkanı Kurtuluş Ay, 6. Meslek Komitesi Üyeleri; Serkan Ercili, Ramazan Karadeniz ve Eyüp Çatalkaya 18 Aralık 2013 Çarşamba günü  Zeki Gayrimenkul Yetkilisi Zeki Uzun, Düzgün İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Fahrettin Düzgün ve Gümüş İnşaat Yetkilisi Yusuf Gümüş'e ziyarette bulundular.

Bölgemiz ticaretine yön veren bir oda olarak öncelikli görevimiz, sektörlerde ki Meslek Komite üyelerimizin sorunlarını dinleyip bu sorunlara çözüm üretebilmek olduğunu dile getiren Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün; "Odamız üye ziyaretleri kapsamında 6. Meslek Komite üyelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz"dedi.

Genel olarak sektörel konularda yaşanan sıkıntıların ele alındığı ziyaretlerde, Çorlu TSO  ile işbirliği oluşturulması ve ortak etkinlikler yapılması konusunda bilgi alışverişinde bulunan odamız 6. Meslek Komitesi Grup Üyeleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Düzgün İnş. Taah. San. Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Fahrettin Düzgün Ziyaretinden

Gümüş İnşaat Yetkilisi Yusuf Gümüş Ziyaretinden