Çorlu TSO "Trakya´da Yaşam" Konulu Ödüllü Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

12 Aralık 2013
Çorlu TSO

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel olarak II.'si  düzenlenen; Trakya'nın tarihsel, sosyal ve kültürel alanlarda tanıtımına yönelik "Trakya'da Yaşam" konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Yarışmaya 46 katılımcı, toplam 134 fotoğraf ile katıldı. 05 Kasım 2013 Perşembe günü Fotoğraf Yarışması jürisi tarafından değerlendirilen eserler arasından; ilk tur elemede 52 adet fotoğraf, ikinci tura geçti. İkinci turda ise en yüksek puanı alan 36 eser değerlendirildi.

Üçüncü turda  değerlendirme sonucu en yüksek puanı alan ve, 1'inciliğe değer görülen fotoğraf;  Filiz Görgör'e ait "PANCAR PEKMEZİ" 4.000 TL, 2'inciliğe değer görülen fotoğraf; Ahmet Turan Kural "TARIM SULAMASI" 2.000 TL. 3'üncülüğe değer görülen fotoğraf Alev Özcan "MÜZİSYENLER" adlı fotoğraf  ise 1.000 TL. ödül almaya hak kazandılar.

Fotoğraf Yarışması jürisinin üçüncü turda değerlendirdiği diğer en yüksek puanı alan; Volkan Karcebaş'a ait "KIŞLIKLAR HAZIRLANIYOR", Erhan Baycan'a ait   "GEÇİT AĞZI KÖYÜ" ve Servet Çınar'a ait "KADİR GECESİ" adlı  üç fotoğraf 500' er TL. mansiyon ödülü almaya layık görüldü.

Fotoğraf yarışması ödülleri, 25 Ocak 2014' Cumartesi günü Orion AVM Sergi Alanında gerçekleştirilecek " Fotoğraf Sergisi" kapsamında sahiplerine verilecek. Beş gün boyunca ziyaretçilere açık olacak olan  "Trakya'da Yaşam" konusu Fotoğraf Sergisi 30 Ocak 2014 Perşembe günü sona erecektir.