İbrahim Gönül, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları´na Katıldı

19 Mayıs 2016

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 97. Yıl Dönümü tüm yurtta olduğu gibi Çorlu’da da düzenlenen törenlerle kutlandı. Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gönül'de törene katılımda bulundu.

Düzenlenen törene Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediyesi Başkanı Ünal Baysan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, MHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Ergün, Çorlu Gaziler Derneği ve sivil toplum kuruluşları ile birçok okul yönetimi ve öğrencileri ile vatandaşlar katılım sağladı.

Çorlu Gençlik ve Spor Müdürü Feridun Demirel’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.