30 Mayıs 2016
Enis Sülün ve İbrahim Gönül, Çorlu Özel İrmet Hastanesi Açılış Törenine Katıldı

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gönül, 27 Mayıs 2016 Cuma günü Çorlu Özel İrmet Hastanesi'nin açılış törenine katıldılar.

Açılış Törenine; Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut, Çorlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurdane Korkmaz, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, oda başkanları, MHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Ergün, MHP eski Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Ergene İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy, Çorlu ve Çerkezköy protokolü ile çok sayıda davetli katıldı.

HABER GÖRSELLERİ