Bölgesel iş Forumu

Tarih     :31/05/2016

Sayı       : 6274

İlgi: TOBB’nin 26.05.2016 tarihli ve 0411/10430 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası organizatörlüğünde, 30 Mayıs 2016 tarihinde Atina’da ‘Yunanistan’da Büyümeyi Destekleme’ başlıklı bir bölgesel iş forumu gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu Forumda; politika yapıcılar, iş dünyası ve finansal kuruluş temsilcileri tarafından, belirli sektörlerdeki ulusal ekonomik programların uygulamasının kolaylaştırılması kapsamında bölgesel işbirliğinin rolü ile büyümeyi teşvik amaçlı geliştirilebilecek ekonomik stratejiler ve önlemlerin ele alınacağı belirtilmektedir.

Foruma ilişkin program ekte sunulmaktadır. Katılım sağlamak isteyenler için doldurulması gereken katılım formuna http://www.bstdb.org/bstdb-regional-business-forum-ingreece/registration-form adresinden ulaşılabilmektedir. Ayrıntılı bilgi için Forum organizatörleri ile elektronik posta yolu aracılığı ([email protected]) ile temas edilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.