Yambol Ekonomi Forumu

Tarih     :07/06/2016

Sayı       : 6533

İlgi: TOBB’nin 02.06.2016 tarihli ve 0411/11031 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Yambol (Yanbolu) Belediyesi tarafından, Bulgaristan Ekonomi Forumu işbirliği ile 20-21 Haziran 2016 tarihlerinde Bulgaristan/Yambol’da bir ‘Ekonomi Forumu’ gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, etkinliğin temel amacının; iş ve yatırım teşvikleri için ulusal politikalar hakkında bilgi sunmak ve Yambol’daki iş imkanlarını tanıtmak olduğu ifade edilmektedir. Ulusal ve yerel yönetimlerin temsilcileri ile uluslararası şirketleri bir araya getirmeyi amaçlayan Forumun açılışına; Bulgaristan Başbakanı Sn. Boyko Borissov’un davet edildiği belirtilmektedir. Aynı zamanda Ekonomi Bakanı Sn. Bojidar Loukarsky, Bölgesel Kalkınma ve Bayındırlık Bakam Sn. Lilyana Pavlova ve Tarım ve Gıda Bakanı Sn. Desislava Taneva’nın konuşmacı olarak katılacağı bildirilmektedir.

Söz konusu Foruma katılım sağlamak isteyenler için en geç 10 Haziran 2016 tarihine kadar doldurulması gereken katılım formuna ve programa http://www.biforum.org/event-62.html adresinden ulaşılabilmektedir. Ayrıntılı bilgi için Forum organizatörleri ile elektronik posta ([email protected]) veya telefon (+359 2 951 57 59) aracılığı ile temas edilebilmektedir

Bilgilerinize sunarız.