EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji-Petrokimya Şirketleri I.Toplantısı

Tarih     :13/06/2016

Sayı       : 6831

İlgi: TOBB’nin 10.06.2016 tarihli ve 0411/11581 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Kamu ve Özel Sektör Enerji/Petrokimya Konsorsiyumu/Şirketleri I. Toplantısı’nın, 16-17 Ağustos 2016 tarihlerinde, Tahran’da İran Ticaret, Sanayiler, Madenler ve Tarım Odası (ICCIMA) hizmet binasında gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu toplantıya katılmak isteyen firmaların katılım formunu doldurarak, ICCIMA’ ya gönderilmek üzere, 30 Haziran 2016 tarihine kadar e-posta ile TOBB ([email protected]) iletmeleri gerekmektedir. Program ve katılım formu TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyuruları-İran” bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.