IRANTEX 2016

Tarih     :30/06/2016

Sayı       :7506

İlgi: TOBB’nin 29.06.2016 tarihli ve 0411/12895 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, IRANTEX 2016’nm (22. İran Tekstil Fuarı) 3-6 Eylül 2016 tarihlerinde, Tahran’daki en prestijli fuar alanlarından olan Tehran International Permanent Fairground’da düzenleneceği bildirilmektedir.

Türkiye milli iştiraki İstanbul Ticaret Odası organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan söz konusu Fuarda, hazır giyim, iç giyim, tekstil ürünleri, tekstil makineleri ve aksesuarları, tekstil yan sanayi, iplik, tekstil ham maddeleri, ev tekstili ve tekstil nano teknolojisi sektörleri ön plana çıkmaktadır.

Konuyla ilgili detaylı bilgi notu, irtibat noktaları ve katılım sözleşmesi TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyuruları-İran” bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.