Mali İşler ve Finans Yönetimi Eğitimi Gerçekleşti

13 Kasım 2013
Mali İşler ve Finans Yönetimi Eğitimi Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen "Mali İşler ve Finans Yönetimi" eğitimi 12 Kasım 2013 Salı günü Odamız Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Eğitimde; geçmiş yıllarda temel düzeyde verilen mali işler ve finansman yönetimine başlangıç yapılması ve gelecek açısından mali işlerin ve finansmanın değişen yönlerine ilişkin bilgiler verilerek katılımcılara konu ile ilgili farkındalıklar oluşturuldu.

Dr. Mehmet Kahraman tarafından bilgilerin verildiği eğitimde; Mali İşler Nedir ?, Genel - Finansal Muhasebe, Maliyet Muhasebesi, Yönetim muhasebesi, Denetim, Raporlama; Finansman Nedir ?, Bütçe, Alternatif finansman, Çalışma sermayesi, Zor durumda mali işler, Yeni ekonomik ortamda gelecek stratejileri konularında katılımcılara bilgiler verdi.