29 Temmuz 2016
Odamız Olarak Demokrasi Nöbetine Katıldık

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Meclis Üyeleri, 28 Temmuz 2016 tarihinde Çorlu Heykel Meydanı'nda gerçekleşen demokrasi nöbetine katılarak vatandaşla birlikte darbeye ve darbecilere tepki gösterdi.

Etkinlik kapsamında Odamız tarafından vatandaşa ikramda bulunuldu.

Türkiye’nin Demokrasi Yürüyüşüne Bu Saatten İtibaren Hiçbir Güç Engel Olamayacaktır

Türkiye’nin 15 Temmuz gecesi önemli bir sınav verdiğini belirten Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Türkiye demokrasiye aşık, demokrasiyle yönetilen bir ülke. Milletimizin birlikteliği bu hain girişimi bitirdi. Demokrasi sınavını başarıyla tamamlayan Türkiye, bu günden itibaren daha güçlü şekilde yoluna devam edecektir. Türkiye’nin demokrasi yürüyüşüne bu saatten itibaren hiçbir güç engel olamayacaktır. İş adamları olarak sivil hükümetimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz. ’Darbeye hayır, demokrasiye evet’ diyoruz” şeklinde konuştu.

Güçlü Türkiye İçin Darbeye Hayır, Demokrasiye Evet

Sülün; Darbeyle ve darbecilerle yol alınamayacağını herkesin çok iyi bildiğini ifade etti. Odamız ve iş dünyasının antidemokratik girişimlerin karşısında olduğunun altını çizen Sülün; “Darbecileri lanetliyor, hükümetimizi destekliyoruz. Millet iradesinden başka bir irade tanımıyoruz. Güçlü Türkiye için darbeye hayır, demokrasiye evet” diye konuştu.

HABER GÖRSELLERİ