KTO Karatay Üniversitesinden Çorlu TSO Üyelerine Destek Bursu

2 Ağustos 2016

Tarih     :02/08/2016

Sayı       :8277

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile KTO Karatay Üniversitesi arasında 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü imzalanan Protokol ile Üyelerimiz veya Üyelerimizin birinci derece yakınlarından KTO Karatay Üniversitesi Lisans veya Ön Lisans programlarına kayıt hakkı elde edecek öğrencilerden, kayıt yaptırılması halinde öğrenim ücretinden %5 oranında destek bursu sağlanacak ve 8 eşit taksitte ödeme imkanından yararlanabileceklerdir.

Bilgilerinize sunarız.

KTO Karatay Üniversitesi

Adres: Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 42020 Karatay – Konya

Tel: 444 12 51(Pbx) | Faks: 0 332 202 00 44 | [email protected] | www.karatay.edu.tr