31nci TradeExpo Endonezya Fuarı, Cakarta, 12-16 Ekim 2016

8 Ağustos 2016

Tarih     :08/08/2016

Sayı       :8462

İlgi: Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu'nun 02.08.2016 tarihli ve 0397 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Endonezya devleti tarafından düzenlenen 31nci Trade Expo Endonezya Fuarı 12- 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Cakarta Fuar alanında (Kemayoran, Endonezya) açık bulunacak ve Tekstil ve Tekstil ürünleri, Mobilya, işlenmiş Gıda, Kahve ve Kimyasallar gibi ana ürünler sergilenecektir.

Fuar kapsamında bulunan ve TEI 2016'nın ana programlarından olan bire-bir iş görüşmeleri Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve işadamları dernekleri tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan bire-bir iş görüşmeleri programına belirli ürünlerle ilgilenen ve Endonezya firmaları ile işbirliği amaçlayan Türk işadamları katılım sağlayabilecektir.

TEI 2016'ya ait genel bilgi ve bire-bir iş görüşmeleri için hazırlanmış form ekte tarafınıza sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.