16 Aralık 2014
Çorlu TSO 8. Meslek Komitesi´nden Odamız Üyelerine Ziyaret
 Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 8. Meslek Komitesi Başkanı Aykan Tanrıverdi, 8. Meslek Komite Üyeleri; Engin Adıgüzeloğlu, Atilla Gaygusuzoğlu, Zeynel Yurtseven,  Zafer Tunalı ve Tamer Esen 16 Aralık 2014 Salı günü Odamız üyelerini yerlerinde ziyaret ederek, sektörel sorun ve önerilerini dinleyip,  karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
 Çorlu TSO 8. Meslek Komitesi; Odamız üyeleri Murat Manav yetkilisi Murat Akbay, Gündüz Ticaret yetkilisi Ahmet Gündüz, Soyer Ticaret yetkilisi Emre Soyer,  Kısmet Ticaret yetkilisi Mülayim Tanrıverdi, Tuna Kuruyemiş yetkilisi Mehmet Tuna, Kasap Adil  Et Ürünleri  yetkilisi Mustafa Özzengin ve Şevket Tüzmen Manifatura -  Konfeksiyon'a ziyarette bulundular.
 Ayrıca gerçekleşen ziyarette; Çorlu TSO'nun faaliyetleri ve projeleri hakkında üyelere bilgilendirmede bulunuldu.
HABER GÖRSELLERİ