Çorlu TSO ve Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi İşbirliği İle Düzenlenen Kan Bağış Kampanyası Yoğun İlgi Gördü

11 Kasım 2013
Çorlu TSO ve Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi İşbirliği İle Düzenlenen Kan Bağış Kampanyası  Yoğun İlgi Gördü
  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ve Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi işbirliği ile düzenlenen kan bağış kampanyası  yoğun ilgi gördü.

09 Kasım 2013 Cumartesi günü Çorlu Cumhuriyet Meydanı'nda  kan bağış otobüsünde gerçekleşen kampanyaya; oda personeli, oda üyeleri ile çok sayıda vatandaş katılarak kan bağışında bulundular.

Kampanya ile amacımız sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde; kan bağışçılarımız ve kan ihtiyacı olan kişiler arasında gönüllülük bağı kurmaktır.