Çorlu TSO´da "İnovasyon Yönetimi" Çalıştayı Gerçekleşti

7 Kasım 2013
Çorlu TSO'da

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) - İstanbul Merkezi bünyesinde faaliyetlerini yürüten Çorlu Proje Ofisi'nin organizasyonuyla düzenlenen "İnovasyon Yönetimi" çalıştayı 6-7 Kasım 2013 tarihlerinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Eğitmen Elektrik - Elektronik Yüksek Mühendisi Özgür Devrim Orman, çalıştayın ilk gününde inovasyonun tanımı, inovasyonun tarihçesi, günümüzde inovasyonun durumu, inovasyon yapmak için gerekenler, üst yönetim ve çalışanlar açısından inovasyona bakış, inovasyon sürecinin yönetimi, inovasyon yapma teknikleri ve inovasyon için kullanılabilecek destekler hakkında sunum yaparken; konular arasında çeşitli uygulamalar yaparak çalıştaya iştirak eden bölge firmaları temsilcilerinin aktif olarak eğitime katılımlarını sağladı.

Çalıştayın ikinci gününde katılımcılarla birlikte seçilen konularda beyin fırtınası uygulamaları yapıldı. Çalıştayın sonunda AİA Çorlu Proje Ofisi Uzmanı Mesut Dönmez, Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında bölge firmalarına yönelik olarak düzenlenen bu tür etkinliklerin devam edeceğini bildirerek çalıştay katılımcılarına teşekkür etti.