Tekirdağ MÜSİAD Başkanı Oktay Dede´den Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün´e Ziyaret

5 Kasım 2013
Tekirdağ MÜSİAD Başkanı Oktay Dede'den Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e Ziyaret

Tekirdağ Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Oktay Dede 05 Kasım 2013 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın; Sanayisi ile ülke genelinde adından söz ettiren ve ülke ekonomisinin belkemiğini oluşturduğunu söyleyen Tekirdağ Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Oktay Dede Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Enis Sülün'e başarı dileklerinde bulundu. Bölge adına iyi işlere imza atacağına inandığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün oda faaliyetleri hakkında bilgiler vererek; Tekirdağ Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Oktay Dede ile bölgenin sorunları ve çözüm önerileri konusunda istişarede bulundular.