Hindistan-Avrupa 29 İş Forumu

Tarih     :30/09/2016

Sayı       : 9943

İlgi: TOBB’nin 26.09.2016 tarihli ve 0411/17751 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, “Hindistan-Avrupa 29 İş Forumu”nun (IE29BF) Hindistan Dışişleri Bakanlığı ile Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FICCI) tarafından, 8-9 Aralık 2016 tarihinde Yeni Delhi, Hindistan’da gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Geçtiğimiz yıl, düzenlenen aynı etkinliğe Hindistan ve Orta Avrupa ülkelerinden Bakanlar, Büyükelçiler, iş liderleri ve çeşitli sektörlerden davetlilerden oluşan, 400’den fazla bir katılım gerçekleştiği ifade edilmektedir. Bu yıl gerçekleşecek Forumda, beceri geliştirme, biyoteknoloji, biyoloji, bilişim teknolojisi, akıllı şehirler, temiz teknolojiler, yenilenebilir enerji, otomotiv ve otomotiv yedek parçaları, tarım ve gıda işleme ve lojistik gibi sektörlerin ele alınacağı belirtilmektedir.

B2B görüşmelerin de organize edilmesi planlanan Forum ile ilgili detaylı bilgiye www.ie29bf.in web-sitesinden ulaşılabilmekte olup, Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu Direktörü Rohit Sharma (rohit.sharma@fîcci.com ) ile iletişime geçilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.