İş Hayatında Mutlu Olmanın Sırları Semineri

20 Ekim 2016

20/10/2016

Odamıza üye firma sahipleri ve yöneticileri ile insan kaynakları bölümü yöneticilerine yönelik 1 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek “İş Hayatında Mutlu Olmanın Sırları” konulu seminerine katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu: İş Hayatında Mutlu Olmanın Sırları

Eğitimci: E. Bülent KUTLU

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası/ Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:3/1 /ÇORLU

Saat: 14:00-17:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)

Not: Eğitimimize sadece üyelerimiz katılımda bulunabilirler. Eğitimlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.