ADR Genel Farkındalık Semineri

9 Aralık 2016

09/12/2016

Odamız ve Marmara TMGD ve Proje Danışmanlık işbirliğinde hazırlanan “ADR Genel Farkındalık”  semineri 15 Aralık 2016 tarihinde saat: 14:00-15:00’te Odamız Batı Eğitim salonunda gerçekleşecektir.

Söz konusu seminere katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu:  Karayollarında tehlikeli madde taşımacılığı kapsamında; tehlikeli madde ile muhatap olan firmaların yasal sorumluluklarının belirlenmesi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ADR(Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Uluslararası Taşınmasına İlişkin Avrupa Anlaşması) sistemine geçişi.

Konuşmacı: Cem Hatipoğlu/Görkem Yüksel

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu