Çorlu TSO´dan Elektronik Belge Hizmeti

31 Ağustos 2021

Tarih     :31.08.2021

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

• Faaliyet Belgesi - Türkçe
  • Faaliyet Belgesi - İngilizce
  • Oda Sicil Kayıt Sureti

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Onay kodunuz sms ile ulaştırılacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte,sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı yardım dokümanı tarafınıza ekte sunulmuştur.

E-devlette oturum açtığınızda (www.turkiye.gov.tr) "TOBB Üye Bilgi Sistemi" menüsünden veya

Sisteme (SMS doğrulaması ile) gitmek için TIKLAYIN

Hızlı Aidat Ödeme İçin TIKLAYINIZ
Bilgilerinize sunarız.