Çerkezköy TSO 4. Meslek Komitesi´nden Çorlu TSO´ya Ziyaret

11 Şubat 2015
Çerkezköy TSO 4. Meslek Komitesi´nden Çorlu TSO´ya Ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 4. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Şakir Özer, Komite Üyeleri; Mehmet Danyeli, Metin Taşdelen, Hayrettin Atay ve Birol Saygın, 11 Şubat 2015 Çarşamba günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Çorlu TSO) ziyaret ettiler.

Ziyarette; Çorlu TSO Meclis Başkanı ve 6.Meslek Komite Üyesi Metin Akgün, Meclis Katip Üyesi ve 6. Meslek Komite Üyesi Miraç Çolak, 6.Meslek Komite Başkanı Kurtuluş Ay, Meslek Komite Başkan Yardımcısı Ramadan Cesur, Komite Üyeleri; Serkan Ercili ve Eyüp Çatalkaya hazır bulundular.

"GENÇLERİN ÖNÜ AÇILMALI VE BÖLGEDE AKTİF ÇALIŞMA YAPILMALIDIR"

Çorlu TSO Meclis Başkanı ve 6.Meslek Komite Üyesi Metin Akgün; "Sizleri Odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. 6.Meslek Komisyonu en çok faaliyette bulunan komisyondur. Geçmişe baktığımızda ticaret ve sanayi odaları arasında böylesine bir istişare toplantısına az rastlanmaktadır. Bu gibi toplantıları daha sık yapmanızı, genç kardeşlerimizin önünü açmanızı ve bölgemizde daha çok çalışmanızı temenni ediyoruz. Odamızı ziyaret ettiğiniz için şahsım ve meclisim adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"İSTİŞARE TOPLANTILARI TİCARET HACMİNİ GENİŞLETECEKTİR"

6.Meslek Komite Başkanı Kurtuluş Ay; "Yapacağımız istişare toplantıları hem ticaret hacmimizi genişletecek hem de ticaret odalarına yakından tanışma fırsatı sağlayacaktır. Geçen aylarda Kocaeli'+den geldiler. O toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak birbirimizi daha iyi tanıdık. Önümüzdeki aylarda 6. Meslek Komitesi olarak Kocaeli'ne ziyarette bulunarak toplantımızı orada gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

"KOMİTE TOPLANTILARINA ZİYARETLERİMİZ HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRACAKTIR"

ÇTSO 4. Meslek Komite Üyesi Mehmet Danyeli; "Komite yapımızda genelde inşaat malzemeleriyle ilgili olan bölümler var. Biz 650 kişilik bir grubuz. Bir buçuk yıl önce göreve geldik. İlk projemizde imar kanunu ile ilgili muhataplarımız olan belediyelerin imar müdürlerini davet ettik ve üniversiteden akademisyenleri çağırdık. Yaklaşık 4-5 saatlik bir toplantı yaptık. Yeni çıkan imar kanunuyla ilgili belediyelerde ki imar biriminde çalışan arkadaşlarımızla istişare de bulunduk. Potansiyeli yüksek bir bölgede yaşıyoruz. Birbirimizden alacağımız fikirlerle üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugün burada sizleri ziyaret ettik. Bu gibi toplantıları sıklaştırmak eksikliklerimizi görmemiz ve daha iyi bir hizmet sunabilmemiz açısından son derece önemlidir. Bizleri ağırladığınız için sizlere şahsım ve ÇTSO adına teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.