Almanya ‘da Yatırım ve Şirketlerde Yatırım Mantığı ile kurumsallaşma Semineri

24 Kasım 2017

Tarih     :24/11/2017

Sayı       :13223

İlgi: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 20.11.2017 tarihli ve 2017/10758  sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Çerkezköy TSO Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) ile iki ülke için karşılıklı ekonomik ilişkileri artırmak amacıyla 28 Kasım 2017 Salı günü 13:00-15:00 saatleri arasında TD-IHK Yönetim Kurulu Üyesi Süreyya İnal ve BSH Eski Genel Koordinatörü Muharrem Yamaç’ın konuşmacı olduğu “Almanya’da Yatırım ve Şirketlerde Alman Mantığı ile Kurumsallaşma” konularının ele alınacağı bir toplantı düzenleneceği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.