Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı

24 Ocak 2018

Tarih     :24/01/2018

Sayı       :1073

İlgi: Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş.’nin 19.01.2018 tarih ve SAT.18/34 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Derneği (DESMÜD) işbirliği ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF), Türkiye Yem Sanayicileri Birliği (TÜRKİYEM-BİR), Uluslararası  Hububat  Bilimi  ve  Teknolojisi  Birliği (International  Association  for  Cereal  Science  and  Technology - ICC)  desteği  ile  düzenlenen WORLD MILL TECH 2018 Dünya Değirmen   Makineleri Teknolojileri   ve   Yan   Sanayi  Fuarı, 29 Mart-1 Nisan 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece - İstanbul' da gerçekleştirileceği bildirilmiştir..

World Mill Tech Fuarında, Değirmen Makine ve Yan Sanayi, Un, Yem, Bakliyat ve Hububat İşleme Teknolojileri & Ekipmanları, Değirmen Sanayi Ambalajları, Depolama, Havalandırma, İstifleme, Laboratuar ve Analiz Testleri, Ölçüm ve Kontrol kategorilerinden oluşan Katılımcılar, Dernekler, Birlikler ve Sektörel Yayınlar tek çatı altında profesyonel ziyaretçilerle buluşacaktır. Fuar yerli ve yabancı firmaların katılımı ile yurt içi ve yurt dışı pazarlarda yeni iş bağlantıları kurmaları için önemli fırsatlar oluşturacaktır.

Türkiye'de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP'da düzenlenecek fuar 8 salon 40.000 m2 kapalı alan ve 80 ülkeden 10.000'i aşkın profesyonel ziyaretçiyi ağırlamayı hedeflediği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.