Endüstri 4.0 İçin Check-up ve Sağlıklı Süreç Geliştirme Reçeteleri Semineri

9 Şubat 2018

Tarih     :09/02/2018

Sayı       :1738

14 Şubat 2018 Çarşamba günü, 14:00-16:00 saatleri arasında Endüstri 4.0 İçin Check-up ve Sağlıklı Süreç Geliştirme Reçeteleri” Semineri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecektir.

Eğitim içeriği; İş akış, görev tanımlamaları, Zaman ve metot etütleri, Proses planlama, Üretim yönetim ve takip sistemleri, hedeflerle yönetim, personel yetkinlik matrisleri, kalite çemberleri, Kaizen 8D Problem çözme faaliyetleri, DÖF, Montaj hattı dengeleme, Değer akış haritaları, Analiz ve geliştirme, Süreç analizi, İyileştirme ve tasarımı, 5S çalışmaları, Tesis planlama, Üretim ve kapasite planlama, ERP danışmanlığı, ISO/TS 16949 Kalite Yönetim Sistemi, Toplam verimli bakım, Yalın üretim yönetimidir.

Bilgilerinize sunarız.

Seminer yeri ve saati:

Yer: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası

Saat: 14:00-16:00

Not:

Seminerin hedef kitlesi firmalarda karar verici pozisyonda bulunan kişilerdir. Karar vericilerin seminere alt kısımda Ek’te bulunan “Endüstri 4.0 Ön Tanı Öz Değerlendirme” formunu doldurarak katılması önem arz etmektedir.