Otomotiv Sanayi Tedarikçi Günleri

Tarih     :05/03/2018

Sayı       :2707

İlgi: İstanbul Ticaret Odası’nın 05.03.2018 tarihli e-postası

İlgide kayıtlı e-postada, 1990 yılından beri İstanbul Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren Türk Yan Sanayi Borsası, yan sanayici KOBİ’leri dış pazarlara yönlendirerek ülkemiz ihracatını hem çeşitlendirmek hem de arttırmak için çalıştığı:
Bu çalışmalar arasında önemli bir yer tutan "Tedarikçi Günleri” organizasyonları, yerli ve yabancı ana sanayici firmaları yan sanayici firmalarla birebir buluşturarak firmalar arasında güçlü bağlar kurulması ve her iki taraf içinde müşteri portföylerinin gelişmesini sağladığı bildirilmiştir. Geçtiğimiz yıllarda  Bosch, MTU, Schneider Electric,  Hitachi Europe, Harman, Festo, Autoliv, BFT SpA, Baier & Michels, Munters, Proficool Fans, Toyota Material Handling, Canon, Gates-Stackpole ve Eagle-Burgmann gibi dünyanın önde gelen küresel firmaları Tedarikçi Günleri için İTO’ya gelmiştir.

Bununla birlikte, İTO tarafından geçmiş yıllarda ilgili taraflarla oluşturduğu somut işbirlikleri doğrultusunda; 20-21 Mart 2018 tarihlerinde Otomotiv Sanayi Tedarikçi Günleri düzenlenecek olup aşağıda isimleri belirtilen firmalar etkinliğe katılacaklardır.

20 Mart 2018

BMC + VGV S.R.L.

21 Mart 2018

FORD OTOMOTİV +  ANADOLU MOTOR

Söz konusu firmaların satınalma yetkilileri ile görüşmek istemeniz halinde ekte yer alan talep konularını incelemeniz ve başvuru formunu doldurup en geç 9 Mart 2018 tarihine kadar [email protected]/ [email protected] / [email protected]  adreslerine iletmeniz rica olunur.

Bilgilerinize sunarız.