Türkiye-Moldova Ekonomi Forumu

Tarih     :13/03/2018

Sayı       :3022

İlgi: TOBB’nin 12.03.2018 tarihli ve 0411/4196 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, TOBB ve Moldova İşadamları Demeği (BPAM) işbirliğinde, 23 Mart 2018 Cuma günü, TOBB İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda, Moldova Ekonomi Bakanı Chiril Gaburici’nin katılımıyla, Türkiye-Moldova Ekonomi Forumu gerçekleştirilecektir. Forum kapsamında, Moldova’daki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacağı bildirilmiştir.

Foruma, Moldova’nın tarım ve gıda işleme; tekstil, hazır giyim, ayakkabı ve deri sanayi; otomotiv ve makine inşa sanayi; bilgi ve iletişim teknolojileri ile bankacılık sektörlerinden önde gelen firmaların katılmaları beklenmektedir.

Etkinliğin programı ekte ve TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyurulan-Moldova” bölümünde yer almaktadır. Program düzenli olarak güncellenecek olup, Moldova’dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi temin edildiğinde web sitesinde yayınlanacaktır.

Etkinliğe katılacak firmalarımızın, ekte yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 19 Mart 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB e-posta yoluyla ([email protected] ) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.