İTKİB / Ekonomi Bakanlığı Trakya Heyeti Tso Bilgilendirme Toplantısı Hk.

4 Nisan 2018

Tarih     :04/04/2018

Sayı       :4088

İlgi: İTKİB-İstanbul Tekstil Ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nin 04.04.2018 tarihli e-postası

İlgide kayıtlı epostada, İhracatçılarımızın uluslararası pazarlarda rekabet gücünü artırmaya yönelik olarak uygulanmakta olan ve yenilenen destek araçları ile teşvik uygulamalarına ilişkin firmaların bilgilendirilmesi ve varsa ihracata yönelik karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulabilmesini teminen, T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda 7 Nisan 2018 Cumartesi günü Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecek olup anılan toplantıda firma temsilcilerinin soruları Ekonomi Bakanlığı yetkilileri tarafından yanıtlanacaktır.

Firmalarımıza, Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen desteklerin doğrudan anlatılması ve ihracat, ithalat, yurtiçi/yurtdışı yatırım, serbest bölge ve ürün güvenliği denetimi konularında karşılaştıkları sorunlara çözüm önerileri getirmeyi amaçlayan söz konusu toplantıya iştirak etmek isteyen üyelerimizin 06.04.2018 Cuma günü saat 17.00’a kadar aşağıdaki yeralan ilgili formu doldurarak [email protected] Eposta adresine göndermesi yeterli olacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Tekirdağ TSO Bilgilendirme Toplantısı