Çorlu TSO 2013 Kurumlar Arası 1. Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

27 Mayıs 2013
Çorlu TSO 2013  Kurumlar Arası 1. Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 2013 Kurumlar Arası 1. Halı Saha Futbol Turnuvası  24 Mayıs 2013 Cuma günü sona erdi. Birinci Çoru İlçe Jandarma Komutanlığı, ikinci Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü (Terörle Mücadele Büro Amirliği) ve üçüncü Çorlu Adalet spor oldu.

Turnuva maçları Yeşiltepe Semt Sahası'nda, 30'ar dakikalık 2 ayrı devre halinde oynanan müsabakalarda takımlar biri kaleci 7 oyuncu toplam 8 kişi ile sahaya çıktı. Müsabakalar 5'er takımın yer aldığı 2 ayrı grupta oynandı. Turnuvaya katılan kurum futbol takımları Çorlu Bölge Trafik, Çorlu Adalet spor, Çorlu Jandarma, Mali Müşavirler Odası ve Çorlu Devlet Hastanesi Beyaz gurupta, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Gazeteciler Derneği, Çorlu  Emniyet Müdürlüğü, Çorlu Belediyesi ve Çorlu Devlet Hastanesi takımları ise kırmızı grubunda mücadele etti.

Final müsabakalarının ilk maçında üçüncülük ve dördüncülük maçı oynandı. İlk yarıyı Çorlu Adaletspor 2-0 önde kapadı. İkinci yarıya iyi başlayan Çorlu Gazeteciler Derneği Futbol takımı 2-2 eşitliği yakalamasına rağmen sahadan 6-2 mağlup ayrıldı. Bu skor ile Çorlu Adaletspor üçüncü olurken, Çorlu Gazeteciler Derneği de turnuvanın dördüncüsü oldu.

Çorlu TSO Kurumlar Arası Halı Saha Turnuvasının şampiyonluk maçında ise İlk yarı Çorlu Emniyetsporun 1-0 üstünlüğü ile kapanırken, ikinci yarının başlarında Çorlu Emniyet Sporun kendi kalesine attığı gol ile skor 1-1 oldu. Çorlu Jandarma Spor bir gol  atarak sahadan 2-1 galip ayrılıp turnuvanın şampiyonu oldu.

Maçların tamamlanmasının ardından kupa töreni yapıldı.