ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI

EN DE

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu Avrupagöz 14.05.2013

14 Mayıs 2013
Çorlu TSO 2013 Kurumlar Arası 1.Halı Saha Futbol Turnuvası Kura Çekimi Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 2013 Kurumlar Arası 1. Halı Saha futbol turnuvası kura çekimi 14 Mayıs 2013 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda gerçekleşti.

        Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Ercili; "Bu organizasyonu daha önce hayata geçirmek istiyorduk ama bir türlü kısmet olmadı. Bu yıl ilkini düzenleyerek bundan sonraki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz. Turnuva maçları Yeşiltepe Semt Sahası'nda oynanacak. 30'ar dakikalık 2 ayrı devre halinde oynanacak olan müsabakalarda takımlar biri kaleci  7 oyuncu toplam 8 kişi ile sahada olacaklar. Müsabaka süresince takımların 3'er oyuncu değiştirme hakları olacak. Sarı kartlar ve kırmızı kartlar oynanan müsabaka içerisinde geçerli olacak. Sportmenlik dışı söylemler ve hareketlerde bulunulması durumunda görülen kırmızı kartlarda sporcular turnuvadan ihraç edilecek. Müsabakalar 5'er takımın yer aldığı 2 ayrı grupta oynanacak. Gruplarında ilk 2 sırayı alacak olan takımlar çapraz eşleşme ile yarı final maçlarının kaybedenleri 3. lük ve 4. lük maçı oynanacak. Maç saatine 15 dakikadan sonra gelen takımlar hükmen mağlup olarak sayılacak. Turnuvadaki maç saatlerinde eşitlik olması için her takımın maç başlangıç saatini farklı bir saate denk getirdik. Böylece her takım   bir sonraki gün aynı saatte değil farklı bir saatte oynayacak"dedi.

       Turnuvaya katılacak olan kurum futbol takımlarının temsilcilerinin katıldığı kura çekiminde 10 takımdan Bölge Trafik, Çorlu Adaletspor, Jandarma, Mali Müşavirler  Odası ve Vergi Dairesi Beyaz gurubunda, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Gazeteciler Derneği, Çorlu Emniyet Müdürlüğü, Çorlu Belediyesi ve  Çorlu Devlet Hastanesi  takımları ise Kırmızı grubunda yer aldılar.

        Kura çekiminin sonunda turnuvaya katılan tüm takımların temsilcileri birbirlerine başarılar dilediler.