Tüm Kastamonulular Derneği´nden Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu´na Ziyaret

8 Mayıs 2013
Tüm Kastamonulular Derneği'nden Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu'na Ziyaret

Tüm Kastamonulular Derneği (TÜMKASDER) Genel Başkanı Murat Çalık ve Dernek Üyeleri; Hüseyin Doğan, Mustafa Ebece, Efkan Yağcıoğlu, Tarkan Baş, Şenol Çağlar, Didem Güney, Muzaffer Yılmaz, Özcan Demir, Ahmet Demirkan, Engin Çağlar ve Yunus Mercan 08 Mayıs 2013 Çarşamba günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu'na ziyarette bulundular.

Ziyarette konuşan TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık;  TÜMKASDER olarak sadece Kastamonulular ile değil, ülkemizin tüm yöreleriyle ilgili projeler üretme hedefinde olduklarını belirterek, bu yönde  önemli adımlar attıklarını söyledi.

Ayrıca; derneğin vizyonu, misyonu ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Çorlu TSO Olarak  Proje Üretme Çalışmalarına Önem  Vermekteyiz.

Projeleri hayata geçirebilmek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu; Sivil Toplum Kuruluşları denince akıllara bölgemize faydalar sağlayan  projeler üreten kurumlar  gelir.  Bizler de Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir çok projeye imza atarak hayata geçirdik. Bununla birlikte kurumumuz olarak bölgemizde yapmış olduğumuz çalışmalarla örnek bir sivil toplum kuruluşu haline geldik. Bölgemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda proje üretmeye devam edeceğiz. Tüm Kastamonulular Derneği olarak bölgemizde yapmış olduğunuz  güzel hizmetleriniz, projeleriniz  ve ziyaretiniz için teşekkür ederim" dedi.