9. Uluslararası İş Sağlığı Güvenliği Kongresinin web duyurusu

Tarih     :16/04/2018

Sayı       :4785

İlgi: TOBB’nin 13.04.2018 tarihli ve 0511-93/6080 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, “İş Sağlığı ve Güvenliğinde Koordinasyon ve İş Birliği” ana teması altında proses güvenliği, risk yönetimi, davranış bilimleri ve ergonominin de aralarında bulunduğu 31 ana başlıkta iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili konuların değerlendirileceği 9. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi, 6-9 Mayıs 2018 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Kongreye; birçok ülkeden alanlarında öncü akademisyenler, uzmanlar, konu ile ilgili uluslararası kuruluşlar, üniversiteler, meslek odaları ve benzeri sivil toplum örgütleri temsilcilerinden oluşan yerli ve yabancı katılımcıların iştiraki beklenmektedir.

Katılım için http://www.tioshconference.gov.tr/ adresinde yer alan Online kayıt alanından kayıt olunması gerekmektedir.

Konuyla ilgili olarak kongre ilan metni ektedir.

Bilgilerinize sunarız.

DOSYALAR / BELGELER