CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sanayici ve İşadamlarıyla Bir Araya Geldi

26 Nisan 2013
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sanayici ve İşadamlarıyla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İş Dünyası Diyalog ve Dayanışma Birimi'nce Çorlu Silverside Otel'de organize edilen toplantıda, Tekirdağ ve ilçelerindeki sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan Erik, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu ve Çorlu TSO Meclis Üyeleri katılımda bulundular.

Toplantıda  konuşan Kılıçdaroğlu, Tekirdağ' da kara, deniz, demir ve hava yollarının bulunduğunu, şehrin Avrupa'ya ve İstanbul'a yakın, Anadolu'ya komşu olduğunu belirterek, buranın İstanbul'un yükünü alabileceğini ancak İstanbul'un gölgesinde kalmaması gerektiğini söyledi. Tekirdağ'ın sanayi, sanat, kültür ve lojistik merkezi olabileceğini kaydeden Kılıçdaroğlu, şehrin olağanüstü avantajlara sahip olduğunu dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, Tekirdağ' ın en çok vergi veren iller  arasında 9'uncu, ancak kamu payında 52'nci sırada olduğunu, burada bir haksızlık bulunduğunu dile getirerek, şehrin Avrupa ve Anadolu'nun en önemli lojistik merkezi olması halinde büyük avantajlar kazanacağını, bu ihtimalin değerlendirilmesi gerektiğini aktardı.