Çocuk Ruh Sağlığı, Okul Öncesi ve Okul Döneminde Sık Karşılaşılan Sorunlar Sempozyumu Gerçekleşti

20 Nisan 2013

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve  Tekirdağ Tabip Odası işbirliğiyle  düzenlenen "Çocuk Ruh Sağlığı, Okul Öncesi ve Okul Döneminde Sık Karşılaşılan Sorunlar"  konulu sempozyum 20 Nisan 2013 Cumartesi günü Odamız Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Sempozyumda ; Gazi Üniversitesi  Tıp Fakakültesi Çocuk Sağlığı ABD Prof. Dr. Ufuk BEYAZOVA, Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Cengiz ERDEN, Çocuk Psikiyatrisi Uzmanı Dr. Yasemin YULAF, Psikiyatri Uzmanı Dr. Erhan CEYHUN Çocuk Ruh Sağlığı, Okul Öncesi ve Okul Döneminde Sık Karşılaşılan Sorunlar hakkında katılımcılara bilgiler verdiler.