Odamız Yönetimi ve Yerel Basın İstişare Organizasyonu Gerçekleşti

17 Nisan 2013
Odamız Yönetimi ve Yerel Basın  İstişare Organizasyonu Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ve Yerel Basın  istişare  organizasyonu 17 Nisan 2013 Çarşamba günü  Çorlu Divan Otel'de gerçekleştirildi.

Basın Mensupları; Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan ERİK,  Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU, Meclis Başkan Yardımcıları Volkan ÇELEBİ ve  Necati YILDIZ, Meclis Katip Üyesi İsmail BİLİCAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Levent BORMALI ve Engin ADIGÜZELOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri;  Serkan ERCİLİ, Nurdoğan YAVUZ ve  Şakir SÖNMEZ tarafından ağırlandılar.

Odamızın çalışmalarını böyle bir organizasyonda değerli basın mensuplarıyla paylaşmanın, ayrı bir mutluluk ve heyecan vesilesi olduğunu söyleyen Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan ERİK konuşmasında; "Bildiğiniz üzere burada bulunma sebebimiz, odamızın çalışmalarını sizlerle paylaşmak, fikir alış verişinde bulunmak ve önerilerinizden yararlanmaktır. İnanıyorum ki toplantımız, beklenen amacına ziyadesiyle ulaşacaktır. Yerel medyanın çağdaş demokrasiler için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Yerel basın, toplumun beklenti, şikâyet ve taleplerini kamuoyuna, dolayısıyla da yerel ve merkezi yönetime ulaştıran en önemli vasıtadır. Çorlu basın mensupları olarak, odamızın faaliyetlerini her zaman yayınlayarak, hizmetlerimizin duyurulmasını sağlayarak, davetlerimize katılarak,  bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı, şahsım ve Meclisim adına bütün basın mensubu arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Sizlerle olan ilişkilerimizde şeffaflığı her zaman ilke edinen odamız, hizmetlerini arttırarak devam ettirecektir. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de odamız yönetiminin, genel sektör temsilcilerimize, üyelerimize, Çorlu'muza ve bölgemize hizmetlerini arttırarak devam edeceğine inancımız tamdır"dedi.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU konuşmasında;  "Bizler Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın, hedeflerine ulaşması için her konuda sağlıklı diyaloğun ve  ortak aklın önemine inanmaktayız.  Bizler odalarda gönüllülük esasıyla görev yaparız . Bu sebeple odamız organlarında faaliyet gösteren, vaktini, emeğini, enerjisini beklentisiz bir şekilde harcayan tüm yöneticilerimize ve gerçekleştirdiğimiz faaliyetlere verdiğiniz destekten dolayı da  sizlere  ayrıca teşekkür ediyorum. Çorlu TSO  ben kavramından biz kavramına doğru önemli bir yol almıştır. Bu anlayışın yerleşmesinde öncelikle bizi bu göreve layık gören tüm Üyelerimizin, Meslek Komitelerimizin, Meclisimizin ve Yönetim Kurulumuzun büyük payı vardır. Sorunların çözümü birlikte hareket etmekten geçer. Düşüncesiyle birlik ve  beraberlik içerisinde çalıştık"dedi.

Başarı büyümeyi getirir, büyüme de değişim demektir.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU; 55. yılına  giren Çorlu  Ticaret ve Sanayi Odası Çorlu ile birlikte büyüyerek bugüne gelmiştir. Çorlu  küçük bir ilçeden bir metropole dönüşmektedir. Çorlu'muzun  ve bölgemizin yıldızı her geçen gün daha da parlamaktadır. 5 üye ile 1958 yılında kurulan odamızın, bugün  itibariyle  üye sayısı 5.695  adettir ve  747 adedi sanayi kuruluşudur diyerek; Odamız faaliyetleri hakkında basın mensuplarına  bilgiler verdi.

İnandığımız doğruları, gördüğümüz yanlışları dile getirmeyi temel ilkemiz kabul ettik ve temsil görevimizi bu temel felsefe yörüngesinde yerine getirdiklerini belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail GÜLEROĞLU; Çorlu Ticaret ve  Sanayi Odası başkanlığı sorumluluğunu taşımaya başladığımdan beri  bu ilkeler doğrultusunda görev yapmaya, ticaretimizi ve sanayimizi başarıyla geleceğe taşıma misyonuna katkıda bulunma gayreti içinde olduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Destekleri için başta değerli üyelerimiz olmak üzere Meslek Komitelerimize, Meclisimize, Yönetim Kurulumuza ve siz değerli Basın Mensubu arkadaşlarımıza   teşekkürlerimi sunuyorum dedi.